NYHETER
Senaste nytt från Engnes Development


NYA VARUMÄRKEN TILL ENGNES


From september ingår det italienska F&B konceptet Ll' Amice i Engnes portfölj. Ll'Amice är ett italienskt restaurangkoncept med fokus på mathantverket och en personlig atmosfär med inspiration från den unika staden Neapel. Neapel är en plats där livet levs med passion och dramatik. Under en opolerad yta finner man en stad med en unik identitet, ett eget språk och stora känslor. Men inte minst, ett passionerat intresse för fantastisk mat! Ll'Amice erbjuder en italiensk meny av klassiker samt ett brett utbud av dryck. Restaurangens hjärta som finns i Neapel följer som en röd tråd genom konceptet, i allt från inredning till meny. Ll'Amice ska vara en restaurang där alla trivs och med ett gott hantverk i grunden.

2019-09-10
PURE SEARCH + ENGNES = PURE FRANCHISE

 Engnes Development och Frontage har tillsammans med rekryteringsföretaget Pure Search bildat Pure Franchise, en verksamhet som erbjuder franchiserekrytering i Sverige, till både svenska och internationella aktörer.

- Vi ser ett behov på marknaden av att identifiera franchisetagare och hitta samarbetspartners som idag inte är tillgodosett. Vår rekryteringsmetod som är välbeprövad i många sammanhang, men är ett nytt sätt att arbeta vad det gäller franchiserekrytering, har visat sig vara ett framgångsrecept, säger Linda Hempel Gustafson från Pure Search.

Vill ni veta mer eller tycker ni det låter intressant för er verksamhet, kontakta oss på Engnes.2019-05-27

FÖRLÄNGT AVTAL MED TEXAS LONGHORN

Samarbetet mellan Engnes Development och Texas Longhorn fortsätter och nytt kontrakt är signerat. Vi på Engnes tackar för det fortsatta förtroendet och ser framemot en spännande höst tillsammans.

Texas Longhorn är ett företag med hög expansionstakt och vi söker nu lägen i flera städer, t.ex. Eskilstuna, Gävle, Sundsvall, Kalmar, Luleå och Helsingborg. Hör gärna av er till Engnes Development om intresse finns eller om ni har tips på passande lokaler. 
2019-09-10PREMIUM PADEL- EN NY PARTNER TILL ENGNES

Premium Padel är en ny aktör på den svenska padelmarknaden. Sporten har tagit oss svenskar med storm och efterfrågan på fler hallar är stor.

Padel är en racketsport som kan ses som en blandning av tennis och squash. Sporten spelas på en plan med två planhalvor och ett nät, precis som i tennis. Men skillnaden är att här finns det väggar kring banan som får användas i spelet. Padel kommer ursprungligen från Mexico, men kom till Spanien på 70-talet och Spanien är fortfarande det landet där Padel spelas mest i Europa.

Förutsättningarna för en padelhall är att det får plats 6 banor, den totala lokalytan ska vara minst 2000 kvm och ha minst 8 m i takhöjd. Premium Padel söker främst lokaler i Stockholmsområdet.

2019-05-27

STOR EFTERFRÅGAN PÅ LOKALER

Engnes Development har fått in flera nya kunder och samarbetar med många varumärken med en hög expansionstakt.

Vi vet alla att tiderna förändras, just nu är det kanske inom retail och F&B det mesta sker och kraven på att hänga med i utvecklingen är stor.

De flesta av våra kunder har en tydlig expansionsplan och söker nu nya lokaler i alla större städer. I vår har vi fått in två nya F&B koncept i vår kundportfölj. Det är Asia Deli samt Hawaii Poké. Två koncept med fräsch och modern mat som är ett bra komplement till vår övriga F&B portfölj.2019-05-27