NYHETER
Senaste nytt från Engnes DevelopmentPURE SEARCH + ENGNES = PURE FRANCHISE

 Engnes Development och Frontage har tillsammans med rekryteringsföretaget Pure Search bildat Pure Franchise, en verksamhet som erbjuder franchiserekrytering i Sverige, till både svenska och internationella aktörer.

- Vi ser ett behov på marknaden av att identifiera franchisetagare och hitta samarbetspartners som idag inte är tillgodosett. Vår rekryteringsmetod som är välbeprövad i många sammanhang, men är ett nytt sätt att arbeta vad det gäller franchiserekrytering, har visat sig vara ett framgångsrecept, säger Linda Hempel Gustafson från Pure Search.

Vill ni veta mer eller tycker ni det låter intressant för er verksamhet, kontakta oss på Engnes.2019-05-27

PREMIUM PADEL- EN NY PARTNER TILL ENGNES

Premium Padel är en ny aktör på den svenska padelmarknaden. Sporten har tagit oss svenskar med storm och efterfrågan på fler hallar är stor.

Padel är en racketsport som kan ses som en blandning av tennis och squash. Sporten spelas på en plan med två planhalvor och ett nät, precis som i tennis. Men skillnaden är att här finns det väggar kring banan som får användas i spelet. Padel kommer ursprungligen från Mexico, men kom till Spanien på 70-talet och Spanien är fortfarande det landet där Padel spelas mest i Europa.

Förutsättningarna för en padelhall är att det får plats 6 banor, den totala lokalytan ska vara minst 2000 kvm och ha minst 8 m i takhöjd. Premium Padel söker främst lokaler i Stockholmsområdet.

2019-05-27

STOR EFTERFRÅGAN PÅ LOKALER

Engnes Development har fått in flera nya kunder och samarbetar med många varumärken med en hög expansionstakt.

Vi vet alla att tiderna förändras, just nu är det kanske inom retail och F&B det mesta sker och kraven på att hänga med i utvecklingen är stor.

De flesta av våra kunder har en tydlig expansionsplan och söker nu nya lokaler i alla större städer. I vår har vi fått in två nya F&B koncept i vår kundportfölj. Det är Asia Deli samt Hawaii Poké. Två koncept med fräsch och modern mat som är ett bra komplement till vår övriga F&B portfölj.
2019-05-27