NYHETER

Senaste nytt från Engnes Development

NYHETER

Senaste nytt från Engnes Development

SUCCÉ FÖR JURESKOGS

I slutet av januari öppnade Jureskogs sin första fristående restaurang. Utanför Mjölby längs med E4:an kan du nu njuta av en god hamburgare och ta en välförtjänt paus hos Jureskogs fjärde restaurang.

Inledningsvis kan vi konstatera att det varit en succé. Man har slagit alla tänkbara försäljnings- och besöksmål. Första dagen låg man 300 procent över prognos, exempelvis. Under våren är det dags igen. I Värnamo öppnar Jureskogs femte restaurang, även den ligger intill E4:an. 

 

I framtiden kommer fokus ligga på just väglägen vilket gör att efterfrågan på dessa ökar. Hör gärna av er om ni har något som kan passa!

 

2020-02-14

FÖRLÄNGT AVTAL MED TEXAS LONGHORN

Samarbetet mellan Engnes Development och Texas Longhorn fortsätter och nytt kontrakt är signerat. Vi på Engnes tackar för det fortsatta förtroendet och ser framemot en spännande höst tillsammans.

Texas Longhorn är ett företag med hög expansionstakt och vi söker nu lägen i flera städer, t.ex. Eskilstuna, Gävle, Sundsvall, Kalmar, Luleå och Helsingborg. Hör gärna av er till Engnes Development om intresse finns eller om ni har tips på passande lokaler. 

2019-09-10

NYA VARUMÄRKEN TILL ENGNES

From september ingår det italienska F&B konceptet Ll' Amice i Engnes portfölj.

 

Ll'Amice är ett italienskt restaurangkoncept med fokus på mathantverket och en personlig atmosfär med inspiration från den unika staden Neapel. Neapel är en plats där livet levs med passion och dramatik. Under en opolerad yta finner man en stad med en unik identitet, ett eget språk och stora känslor. Men inte minst, ett passionerat intresse för fantastisk mat!

 

Ll'Amice erbjuder en italiensk meny av klassiker samt ett brett utbud av dryck. Restaurangens hjärta som finns i Neapel följer som en röd tråd genom konceptet, i allt från inredning till meny. Ll'Amice ska vara en restaurang där alla trivs och med ett gott hantverk i grunden.

 

2019-09-10

STOR EFTERFRÅGAN PÅ LOKALER

Engnes Development har fått in flera nya kunder och samarbetar med många varumärken med en hög expansionstakt.

Vi vet alla att tiderna förändras, just nu är det kanske inom retail och F&B det mesta sker och kraven på att hänga med i utvecklingen är stor.

 

De flesta av våra kunder har en tydlig expansionsplan och söker nu nya lokaler i alla större städer. I vår har vi fått in två nya F&B koncept i vår kundportfölj. Det är Asia Deli samt Hawaii Poké. Två koncept med fräsch och modern mat som är ett bra komplement till vår övriga F&B portfölj.

 

2019-05-27

PREMIUM PADEL- EN NY PARTNER TILL ENGNES

Premium Padel är en ny aktör på den svenska padelmarknaden. Sporten har tagit oss svenskar med storm och efterfrågan på fler hallar är stor.

Padel är en racketsport som kan ses som en blandning av tennis och squash. Sporten spelas på en plan med två planhalvor och ett nät, precis som i tennis. Men skillnaden är att här finns det väggar kring banan som får användas i spelet. Padel kommer ursprungligen från Mexico, men kom till Spanien på 70-talet och Spanien är fortfarande det landet där Padel spelas mest i Europa.

Förutsättningarna för en padelhall är att det får plats 6 banor, den totala lokalytan ska vara minst 2000 kvm och ha minst 8 m i takhöjd. Premium Padel söker främst lokaler i Stockholmsområdet.

 

2019-05-27

Engnes Development erbjuder er hjälp med:

Franchise expertismentorskapexpansioner, förhandlingar samt moderatortjänster.

© Sidan är producerad av Kanebo Webdesign 2020