VÅRT TEAM

Kontakta oss för din livs affär

Sittande Patrik Engman 1.png
Patrik Engman - Grundare och VD

Patrik har arbetat med retail sedan 15-årsåldern.
När han fyllde 21 år blev han den yngsta franchisetagaren inom Statoilkoncernen. Under 11 år drev han tre servicestationer med stor framgång där han verkligen fick lära sig retail-hantverket. Patrik har även haft ett flertal höga befattningar inom Statoil centralt. Bland annat har han varit chef på Statoils etableringsavdelning.

År 2011 värvades Engman till Max hamburgerrestauranger och där kom han att bli en del av Max framgångssaga i Sverige och utomlands.

År 2016 utsågs Patrik till VD på Andys lekland som ägdes av Nalka, en del av IKEA-sfären. Patrik är även anlitad som föredragshållare, utbildare och mentor inom olika branscher.

 

Engman är något av en expert på geografi och han har bland annat besökt och arbetat i Sveriges samtliga kommuner.

 

När Patrik inte arbetar med utveckla företag framåt, kämpar han på med att utveckla sitt golfspel med varierat resultat. Sport är något som fängslar Patrik i alla dess former och därför tycker han om tävlingar både i arbetet och privat.

engman@engnes.nu 

+46 70 606 27 27 

DSC_0240_edited.jpg
Niklas Engman - Partner

Niklas har en utbildning och kandidatexamen i företagsekonomi och har en bakgrund som klubbchef inom den ideella sektorn. Trots sin relativt unga ålder har Niklas ett brett CV som sträcker sig långt bak i tiden. 

Niklas ansvarar primärt för 4 Corners Pizza men är såklart inblandad i samtliga uppdragsgivare och områden. Utöver det ligger mycket fokus på research, kommunikation och strategier.

Här finns en stort intresse för att hitta synergier på redan befintliga marknader. Hur kan man sammankoppla olika kärnverksamheter för att lyckas i en föränderlig omvärld?

 

Eskilstuna är hemadressen och när han inte jobbar är det mycket sport på agendan. Han spelar själv innebandy i Strängnäs IBK och spelar han inte egna matcher kikar han gärna på Hammarbys fotbollsmatcher eller tar en sväng till Gävle för att heja på Brynäs.

niklas@engnes.nu 

+46 70 899 19 66

ENGNES Development erbjuder er hjälp med: