top of page

REFERENSUPPDRAG

jureskogs logotype-4.png

Jureskogs älskar fastfood och framför allt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! ENGNES har under flera år varit en samarbetspartner till Jureskogs. 

ica-logo-share.jpg

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Den övergripande uppgiften är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser.


ENGNES har under många år varit en samarbetspartner för Ica Fastigheter och haft varierande uppdrag genom åren.

Max_(Restaurant)_logo.svg.png

Patrik Engman var under många år ansvarig för Max Hamburgerrestaurangers expansion i Sverige, Europa och i övriga världen genom att göra marknadsbedömningar av lägen, köpa och sälja fastigheter, förhandla arrenden och hyresavtal, driva detaljplaner och kontakter med fastighetsägare etc. 

circle k.png

ENGNES har ett samarbete med Circle K som sträcker sig långt tillbaka i tiden. När grundaren av ENGNES , Patrik Engman fyllde 21 år blev han den yngsta franchisetagaren inom Statoilkoncernen. Under 11 år drev han tre servicestationer med stor framgång där han verkligen fick lära sig retail-hantverket. Patrik har även haft ett flertal höga befattningar inom Statoil centralt. Bland annat har han varit chef på Statoils etableringsavdelning.

kfc-6.png

Nordic Service Partners Holding AB (NSP) är ett av Sveriges största restaurangföretag med inriktning på snabbservicerestauranger. I deras varumärkesportfölj finns bl.a. KFC Sverige. 

KFC är en amerikansk restaurangkedja som framförallt säljer kyckling. KFC har sitt huvudkontor i Louisville, Kentucky, USA och har över 200 000 medarbetare. KFC rankas som en av världens största restaurangkedjor (mätt i försäljning), med ca 20 000 restauranger i över 120 länder. KFC ingår i koncernen Yum! Brands, som också äger varumärken som Pizza Hut och Taco Bell. Under 2014 hade Yum! Brands en omsättning på över 13 miljarder dollar.

Specsavers Logga.png

ENGNES har tidigare samarbetat Specsavers som är ett välkänt varumärke både nationellt som internationellt. Specsavers har över 1500 butiker i 10 länder med 26 000 anställda. 

bottom of page