OM ENGNES &

VÅRA TJÄNSTER

Att inte utveckla är att avveckla

ENGNES startades 2017 och blev snabbt en stor succé.

Grundaren till ENGNES är uppvuxen i den Sörmländska myllan vilket har format företagets värderingar med hårt arbete där man alltid gjort rätt för sig och "ett handslag är ett handslag". Utifrån denna bakgrund föll det sig naturligt att namnge företaget till ENGNES, där ENG står för ENGMAN och NES står för grundarens tre fantastiska barn; Niklas, Emelie och Sandra.

Allt vi gör utgår från våra värderingar och, om vi mot förmodan, känner att vi inte kan leva upp till dem kommer vi att tacka nej till uppdrag.

Våra ledord är glädje, pålitlighet, ärlighet och engagemang.

Det är fem områden som ENGNES är extra starka inom, läs gärna mer om vad vi kan erbjuda inom dessa tjänster här på följande sidor.

Vår långa erfarenhet med att etablera franchiseföretag har gett oss unika kunskaper som vi gärna delar med oss av.

Vi på ENGNES har lång erfarenhet av expansion såväl på den svenska som den internationella marknaden. 

mentorskap.jpg

ENGNES medarbetare har under hela dess yrkesverksamma liv arbetat med människor i varierade åldrar, bakgrund, förutsättningar och erfarenheter.

Ibland kommer man inte riktigt i mål eller är helt överens. Här kontaktar ni oss! Vi är experter på att få människor att nå överenskommelser. 

Vi skräddarsyr ert event efter era önskemål. Som exempel leder vi debatter, håller föreläsningar, arrangerar och leder panel-diskussioner och åtar oss moderatoruppdrag.