top of page

OM ENGNES &

VÅRA TJÄNSTER

Att inte utveckla är att avveckla

ENGNES startades 2017 och blev snabbt en stor succé.

Grundaren till ENGNES är uppvuxen i den Sörmländska myllan vilket har format företagets värderingar med hårt arbete där man alltid gjort rätt för sig och "ett handslag är ett handslag". Utifrån denna bakgrund föll det sig naturligt att namnge företaget till ENGNES, där ENG står för ENGMAN och NES står för grundarens tre fantastiska barn; Niklas, Emelie och Sandra.

Allt vi gör utgår från våra värderingar och, om vi mot förmodan, känner att vi inte kan leva upp till dem kommer vi att tacka nej till uppdrag.

Våra ledord är glädje, pålitlighet, ärlighet och engagemang.

Det finns en del områden som ENGNES är extra starka inom, läs gärna mer om vad vi kan erbjuda inom dessa tjänster här på följande sidor.

Engnes2023-49_edited.jpg

Vi på ENGNES har lång erfarenhet av expansion såväl på den svenska som den internationella marknaden. 

Engnes2023-24_edited.jpg

Vår långa erfarenhet med att etablera franchiseföretag har gett oss unika kunskaper som vi gärna delar med oss av.

Engnes2023-11_edited.jpg

Tillsammans kan vi utveckla ert koncept. Kanske behöver ni hjälp med enstaka detaljer eller behöver ta ett helhetsgrepp för att möta framtiden? Det kan handla om allt från interiör och drift, till storlek, läge och utbud.

Engnes2023-59_edited.jpg

Med kunskap, erfarenhet och brett kontaktnät kan ENGNES underlätta för dig som hyresvärd. Vi antar oss stora som små uppdrag och utgår från era specifika behov och önskemål.

bottom of page