VÅRT TEAM
Kontakta oss för din livs affär

Patrik Engman -Grundare och VD

Niklas Engman - Kontakta mig gärna för en kaffe eller en lunch! 

niklas@engnes.nu    070-8991966


 Patrik Engman - Grundare och VD

Patrik har arbetat med retail sedan 15-årsåldern.
När han fyllde 21 år blev han den yngsta franchisetagaren inom Statoilkoncernen. Under
11 år drev han tre servicestationer med stor framgång där han verkligen fick lära sig retail-hantverket. Patrik har även haft ett flertal höga befattningar inom Statoil centralt. Bland annat har han varit chef på Statoils etableringsavdelning.

År 2011 värvades Engman till Max hamburgerrestauranger och där kom han att bli en del av Max framgångssaga i Sverige och utomlands.

År 2016 utsågs Patrik till VD på Andys lekland som ägdes av Nalka, en del av IKEA-sfären. Patrik är även anlitad som föredragshållare, utbildare och mentor inom olika branscher.

Engman är något av en expert på geografi och han har bland annat besökt och arbetat i Sveriges samtliga kommuner.

När Patrik inte arbetar med utveckla företag framåt, kämpar han på med att utveckla sitt golfspel med varierat resultat. Sport är något som fängslar Patrik i alla dess former och därför tycker han om tävlingar både i arbetet och privat.

Niklas Engman - Engnes nya stjärnskott

För att förstärka teamet och för att vi ska kunna ge våra kunder en ännu bättre service har vi anställt Niklas Engman som börjar sin anställning 2 oktober, men som redan nu har " tjuvstartat" sitt arbete hos Engnes. Genom att Niklas börjar hos oss är vi nu redo att ta emot fler kunder och fler uppdrag och ser framemot en spännande tid framöver!

Niklas Engman kommer kunna bidra med sina styrkor inom ledarskap, kommunikation, struktur och strategi. Niklas kommer in med ett nytänkande och en härlig inställning att " ingenting är omöjligt!" 

På Engnes Development kommer Niklas arbeta med allt från research, kommunikation, strategier men såklart även med kunderna direkt.

-Jag får saker gjorda, säger Niklas Engman. Jag är bra på att skapa goda relationer och tycker att det ska bli otroligt roligt, utmanande och inspirerande att få arbeta med övriga gänget på Engnes Development. 

Niklas har en utbildning i företagsekonomi och Sport Management och har en bakgrund som klubbchef i Torshälla Innebandy. Han bor i Eskilstuna med sambon Julia och när han inte jobbar så är det mycket sport på agendan. Han spelar själv center i Torshälla IBK och spelar han inte egna matcher så kikar han gärna på Hammarbys fotbollsmatcher eller tar en sväng till Gävle för att heja på Brynäs.

PS: Och ja...ni som ser likheterna, Niklas är N:et i Engnes och son till Patrik.